Оскільки багато-хто тут з України,то це не буде криміналом зробити цю тему.
Адже багато з нас зараз дома запалюють свічки скорботи и ставлять їх на підвіконники,щоб всі знали,що йому чи їй не всеодно.
Думаю,перерозповідати всі ті події не потрібно,адже кожен знає про них багато и достатньо.Просто скажу,що це було жахливо.Моя покійна бабуся мені багато розповідала про геноцид,и про те,що в неї в сім'ї з 8 дітей вижило 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ця трагедія залишила глибокий слід в історії України і серцях тих сімей,які постраждали.
Я хочу,щоб в цей день зупинились всі війни і сварки між народами!
Я хочу,щоб ніодин народ ніколи не постраждав від такої жахливої долі,як мій рідний-УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД-колись постраждав!!!!!!!
Юлія Моренець,
ніколи незабуду ВАС мої прабабусі і прадідусі,
бабусі та дідусі!!!
* * *
Поскольку много кто тут с Украины,то криминалом сделать эту тему не будет.
Ведь многие с нас сейчас дома зажигают свечи скорби и ставят их на подоконники,чтобы все видели,что ему или ей не всёравно.
Думаю,пересказывать все те события не надо,ведь каждый знает про них много и достачно.Просто скажу,что это было ужасно.Моя покойная бабушка мне много рассказывала о геноциде,и том,что у неё в семье с 8 детей выжило 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Эта трагедия оставила глубокий след в истории Украины и сердцах тех семей,которые пострадали.
Я хочу,чтобы в этот день прекратились все войны и ссоры между народам!
Я хочу,чтобы ниодин народ никогда не пострадал от такой ужастной участи!
Юля Моренець,
скорблю и помню!
Отредактировано Glamgirl (2007-11-24 21:10:06)